Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten
Wanneer
- Tuesday 24 February 2015 19u30 - 22u00
Heemkundig museum - KRUIBEKESTRAAT 2, 9150 BAZEL
Proef de wereld. Tijdens een proeverij ontdek je welke reis de koffie aflegt voor hij in jouw kopje belandt. Je leert het verschil tussen Arabica en Robusta, het bereidingsproces van koffie en de verschillende zetmethodes. We hebben het ook over cacao en Ecuador, waar we op dit ogenblik met enkele boerenorganisaties een uitwisseling opzetten.
Samen
met een professionele barista laat Trias je proeven van drie verschillende
koffies uit Afrika of Latijns-Amerika. Je zal ontdekken waarom de ene koffie
lekkerder is dan de andere. Maar bovenal leer je een heerlijke kop koffie te
zetten. Je koffie zal nooit meer hetzelfde smaken!
Praktisch
Artiest / Spreker / Gids
Professionele barista vanuit Trias
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Bazel
Meer weten?
Prijs
€ 12,00
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten